Concert Prima Dragoste

Imagini

Informații

Data: 5 Aprilie 2024, 20:00 Vineri
Locul:Timişoara, FITT - FUNDAŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU TINERET TIMIŞ

Descriere

Prima Dragoste va cânta pentru prima dată în Timișoara, în cadrul Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, ediția XXIV
Prima Dragoste, artistă inovatoare din Republica Moldova, va fi capul de afiș la un eveniment muzical de excepție care va avea loc pe 5 aprilie 2024 la FITT, în cadrul Festivalului Cultural Zilele Basarabiei, ediția XXIV.

Cu o voce puternică și romantică, Prima Dragoste te invită într-o lume a libertății în care emoțiile dansează pe ritmul captivant al versurilor pieselor sale. Talentul său extraordinar și pasiunea autentică pentru muzică au contribuit la consolidarea poziției sale ca o artistă apreciată și respectată în industrie.

Prima Dragoste a lansat primul său EP, intitulat „Epigraf”, în 2022, cuprinzând cinci piese ce reflectă versatilitatea ei în muzică și capacitatea de a transmite emoții autentice. Pe lângă succesul său solo, Prima Dragoste a colaborat cu diverși artiști precum Satoshi pentru piesa „I Love You” și Amedeo pentru melodia „Fosta”, demonstrând versatilitatea sa și capacitatea de a se adapta la diferite stiluri muzicale.

„Suntem extrem de încântați să avem o artistă talentată precum Prima Dragoste în cadrul Festivalului Cultural Zilele Basarabiei, ediția XXIV. Suntem siguri că publicul va fi captivat de vocea ei puternică și de mesajele emoționante transmise prin muzica sa”, a declarat organizatorul evenimentului.

Cu o voce puternică și romantică, Prima Dragoste vă va purta într-o călătorie emoționantă prin lumea sa artistică, unde fiecare notă muzicală este încărcată de pasiune și sensibilitate. Cu numeroasele sale hituri și colaborări de succes, Prima Dragoste s-a impus ca una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din Republica Moldova.

În cadrul concertului său, publicul va avea privilegiul să se bucure de un spectacol captivant, în care se va regăsi în versurile melodioaselor sale piese. De la baladele romantice la ritmurile pline de energie, Prima Dragoste va oferi o experiență muzicală memorabilă pentru toți cei prezenți.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de un concert extraordinar alături de Prima Dragoste la Timișoara pe 5 aprilie 2024!

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” (FZB) a avut loc prima dată în 27 martie 2001 și a constituit fundamentul cultural în jurul căruia a fost creată Organizatia Studentiolor Basarabeni din Timisoara. Considerăm promovarea culturii basarabene una dintre cele mai importante misiuni ale noastre, contribuind astfel la patrimoniul cultural comun și extinderea aprecierii publice pentru diversitatea culturală, de asemenea, acest fapt care ne încurajează să colaborăm cu cei care se identifică cu valorile organizației.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?