La Turn

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Europeană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: +40 727 528 876
E-mail:
Adresa: Piata Mare nr. 1, Sibiu, Romania

Facilități

Terasă

Descriere:

Restaurant

La Turn, cina nu este doar o masa, este o EXPERIENTA.

Designul modern, cald, primitor, respecta vechea arhitectura lasand aparente zone incarcate de istorie, imbogatindu-le apoi cu mult lemn masiv, tratat natur, cu corpuri de iluminat elegante si cu imagini inedite din vechiul Sibiu - detalii alb-negru - o straduta laturalnica, o bolta, un element de portal.
Restaurantul La Turn nu este doar un nume care si-a castigat fara dubiu titlul de obiectiv esential in tot ceea ce inseamna ghidul culinar sibian, dar pentru a va convinge trebuie sa il vizitati si sa intrati intr-o lume in care istoria si prezentul se intrepatrund.
Interiorul modern pastreaza si urme ale istoriei (in restaurant este un portal din 1652) avand o capacitate mai mare de 80 de locuri, impartita in trei saloane si un bar modern unde se pot servi coctailuri speciale.
Sloganul "The only place in town where eating makes sense" indica faptul ca cel mai cunoscut loc din Sibiu - La Turn - se doreste sa devina cel mai bun restaurant din oras, unde orice persoana ce ii trece pragul sa se simta ca facand parte din familia restaurantului, pentru ca vor fi mai mult decat simpli clienti si se vor simti bine din toate punctele de vedere.
La Restaurantul La Turn, cina nu este doar o masa, este o EXPERIENTA.
Amplasat in centrul istoric al Sibiului, intr-una din cele mai vechi cladiri, restaurantul La Turn este un loc ce nu poate fi trecut cu vederea. Restaurantul are doua terase, una cu priveliste in Piata Mica cu o capacitate mai mare de 60 de locuri si o terasa in Piata Mare ajungand la o capacitate de 100 de locuri.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul