Pizzeria 77

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Pizzeria
Muzică: Variată
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Sam:10:00 - 24:00
Dum:12:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: 0754 202 777
E-mail:
Adresa: Sibiu, str. Semaforului, nr. 6

Facilități

Livrare
Grătar
Wi-Fi
Parcare

Specialitatea casei

Pizza pe vatră

Descriere:

Pizzeria a fost creată într-un local cu alt profil, stil club.


La ideea mea de a schimba profilul în ceva profitabil de durată, am decis să fac o pizzerie, cu cuptor pe vatră şi foc cu lemne.

Pentru reţetele de pizza am adus un specialist din Timişoara, apoi cu mult suflet, răbdare, inimă şi preţuri mici am reuşit sa creez un nume în Sibiu, Pizzeria 77.


În continuare doresc şi încerc tot posibilul de a face tot ce e mai bine şi eficient în pizzerie, şi să nu uitaţi deviza-noastră- clientul nostru - stăpânul nostru.


Va aşteptăm cu drag la o pizza adevarată, bună, pe strada Semaforului nr. 6 Pizzeria 77 Junior, Sibiu.
Va mulţumim.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul