Muzeul de Istorie Naturală

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Muzeu

Informații de contact

Telefon: +4 0269 436 545
Adresa: Sibiu, str. Cetăţii, nr. 1

Descriere:

Ca mici copii, cu toţii am visat cel puţin o dată să devenim exploratori...Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu îndeplineşte acestă dorinţă oricărui copil printr-o nouă metodă modernă de prezentare care oferă expoziţiilor o atmosferă dinamică. Muzeul propune o expunere tridimensională prin intermediul dioramelor şi asocierea efectelor de sunet şi lumină menite să sugereze ciclul noapte-zi în fiecare dintre mediile ilustrate.

În cadrul expoziţiei vizitatorii-exploratori vor descoperi tainele Evoluţiei lumii vii de la nevertrebratele din mediul acvatic, la insecte, peşti şi reptile. Ecosistemele sunt şi ele prezentate în sectoare ce ilustrează diverse habitate. Unul dintre cele mai interesante sectoare este cel paleontologic cu o amplă reconstituire paleogeografică. Mica aventură în lumea naturii se încheie cu o vizită a sectorului mineralogic.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul