Muzeul ASTRA

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Muzeu

Informații de contact

Telefon: +4 0756 085 794
Adresa: Sibiu, str. Pădurea Dumbrava, nr. 16-20

Facilități

Parcare

Descriere:

Un muzeu fascinant care trebuie neapărat inclus în lista obiectivelor de vizitat în Sibiu...şi asta nu o spunem noi ci însuşi Ghidul Verde Michelin, ghid care oferă Muzeului ASTRA

Muzeul se află la 4 km de oraşul Sibiu, într-un peisaj încântător, în rezervaţia naturală „Dumbrava Sibiului”. Este locul ideal pentru a descoperi viaţa tradiţională rurală românescă printr-o plimbare relaxantă în mijlocul naturii. Cei 10 km de alei te vor plimba printre gospodării ţărăneşti, ateliere, bisericuţe de lemn, troiţe, stâne, crame, mori de apă şi de vânt.

Interioarele originale atât de bine păstrate îţi vor povesti despre viaţa simplă a ţăranilor români de peste tot din ţară, ocupaţiile lor şi tradiţii.

Dincolo de minunatul univers rural, muzeul oferă şi diverse posibilităţi de agrement: plimbări cu barca, plimbări cu căruţa şi sania trase de cai, un restaurant, spaţii de cazare, un centru de informare turistică şi spaţii de joacă. Vara, muzeul este animat de nenumărate evenimente – aproape că nu trece o săptămână fără un eveniment cultural!

O vizită la Muzeul ASTRA se va transforma cu siguranţă într-o experienţă deosebită!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul