Manele Mentolate

Imagini

Informații

Data: 8 Martie 2024, 22:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 10 Februarie 2024 Sâmbătă

Descriere

De Ziua Internationala a Femeii sarbatorim puterea si frumusetea femeilor la Liquid The Club, unde o sa facem un party de neuitat!
Alatura-te noua pentru o seara plina de ritmuri incendiare, unde vom celebra feminitatea intr-un mod unic si memorabil ????

Biletele sunt puse la vanzare prin platforma IaBilet (Link in Bio) sau la intrare.

Vii cu grupul de prieteni?

Pentru a-ti rezerva o masa suna la numarul :

0754 957 066

 

ATENTIE: posesia unui bilet NU iti asigura accesul la eveniment! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela !

Acces 18+

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?