CARNAVAL

Imagini

Informații

Data: 1 Martie 2024, 19:00 Vineri
Locul:Sibiu, Pasaj Hall

Descriere

Pregătește-te pentru cea mai misterioasă seară a anului!
Vino să sărbătorim împreună venirea primăverii în stil mare, cu un carnaval de neuitat !
Ți-am pregătit
Un playlist super-dansant, exclusiv de pe Vinyl, marca DJ Lejer, care îți va anima sufletul și mintea, și te va conduce spre pașii tăi preferați de dans.
Drinks & Nibbles: vinuri, beri, cocktailuri și gustări delicioase marca Restaurant Pasaj, pentru a-ți satisface cele mai nebune pofte ale serii. Am pregătit și un bar tematic cu o selecție de băuturi fine menite să te mențină în spiritele petrecerii până se lasă noaptea.
O atmosferă de neuitat plină de voie bună, good vibes only, toate culorile nostre preferate și energie pozitivă.
Vino îmbrăcat să impresionezi: premiem cele mai originale și creative măști!

Rezervă-ți locul acum
Grăbește-te să-ți asiguri locul la cel mai așteptat eveniment al primăverii!
RSVP: 0743454201
Cost/pers: 100 RON. În acest preț vei avea parte de o petrecere de neuitat cu multe hituri alese, un bufet rece delicios cum numai Adriana Irimia și Ioana Luminea pot să prepare (te vei linge pe degete promitem, dar nu-i nimic, vei purta mască și nu vom știi că ești tu), și o băutură de încălzire.
Restul băuturilor pe care le vei consuma se achită la bar.
Ai fost deja la Pasaj Hall? Ne găsești pe str Piața Cibin nr. 5.

Nu rata o seară magică sub constelația dansului, a muzicii și a aminitilor memorabile. Hai să celebrăm împreună venirea primăverii!

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?