Tabara si Competitie europeana de Soroban si Anzan

Imagini

Informații

Data: 24 - 28 Aprilie 2024
Locul: LOGICLUB SMART SRL,

Descriere

In universul captivant al sorobanului si al aritmeticii mentale, se deschid oportunitati extraordinare pentru cursantii dedicati acestei arte fascinante.


Astazi, va aducem in atentie un eveniment de exceptie care se anunta a fi o experienta unica pentru cei implicati in lumea sorobanului si a anzanului: Tabara si Campionatul International de Soroban & Anzan.


Descoperind magia evenimentului


In luna aprilie a anului urmator, Polonia devine gazda unui eveniment spectaculos dedicat universului japonez al sorobanului si aritmeticii mentale.


Aceasta oportunitate este oferita exclusiv cursantilor scolilor Ishido-Shiki, subliniind caracterul distins si select al participantilor.


Gazda evenimentului este DOJO Stara-Wies, o locatie cu totul speciala în Europa, care promite o imersiune autentica in cultura japoneza. De-a lungul a trei zile pline de emotii, copiii vor experimenta antrenamente intensive de soroban alaturi de colegi din diverse tari, creand astfel un mediu multicultural si prietenos.


Experienta si dezvoltare


Scopul acestei tabere si competitii este de a oferi copiilor o sansa unica de a-si dezvolta competentele in soroban si aritmetica mentala.


Intr-o atmosfera plina de invatare si dezvoltare, participantii vor experimenta nu doar provocari matematice complexe, ci si valorile pozitive ale competitiei, orientate catre colaborare si prietenie, in loc de rivalitate.


Participarea la acest eveniment reprezinta mai mult decat un simplu concurs; este o experienta memorabila care ofera copiilor oportunitati incredibile de invatare si dezvoltare în domeniul sorobanului si al aritmeticii mentale.


Cu fiecare soroban si cu fiecare zambet schimbat intre cursanti, acest eveniment international aduce contributii semnificative la cresterea si formarea viitorului lor.


O oportunitate rara, plina de descoperiri si prietenii, ce incurajeaza dragostea pentru matematica si cultura japoneza.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?