SĂPTĂMÂNA PSI: CUPLU & PARENTING

Imagini

Informații

Data: 26 Februarie - 3 Martie 2024
Locul:Sibiu, Cărturești Sibiu

Descriere

Te-ai îndrăgostit până peste urechi, dar de unde știi că el sau ea este persoana potrivită? Stilurile voastre diferite de atașament, bagajul emoțional pe care fiecare îl aduce din trecut n-o să pună oare în pericol armonia și bucuria în cuplu? Iar dacă vă certați, cum reparați, apoi, legătura voastră intimă și cum ajungeți la o iubire matură? Dar lucrurile nu se încheie aici – vor veni apoi copiii, cu provocările diverselor vârste – cum te conectezi la ei, cum îi ghidezi printr-o lume plină de știri false și de dispozitive care le fură atenția? Cum stabilești o relație de încredere cu ei și, în fine, cum împaci stresul parental cu relația de cuplu?

Ediția de primăvară a Săptămânii PSI (26 februarie – 3 martie 2024) și-a lărgit aria geografică, incluzând nu mai puțin de 14 orașe, în care vor avea loc 44 de ateliere animate de psihoterapeuți cu bogată experiență. De la ei vei afla mai multe despre cum poți gestiona diversele provocări privind relația de cuplu, dar și creșterea copiilor și adolescenților. Dacă dorești să aprofundezi temele discutate, ai la îndemână noutățile editurii Trei, printre care: Cinci conflicte (necesare) în relația de cuplu (Joanna Harisson), Povestioare terapeutice înainte de culcare (Sabrina Feret-Hubert), Spune-mi adevărul despre iubire (Susanna Abse) sau Ghid pentru rezolvarea dificultăților psihice ale copiilor și adolescenților (P. Bryden și P. Szatmari).

Săptămâna PSI este un eveniment organizat de Editura Trei în colaborare cu rețeaua librăriilor Cărturești. Atelierele de psihologie încep de la ora 19.00 în țară și de la 18:30 în Chișinău. Orașele care intră în Săptămâna PSI la început de an sunt Oradea, Baia Mare, Bacău, Constanța, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Brașov, Sibiu, Iași, Cluj-Napoca și București. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

În perioada 26 februarie – 3 martie, cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 20% în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.

Parteneri: Fabrica de PR, Clinica Sens, Psychologies, Radio Itsy Bitsy.

PROGRAM SIBIU – Cărturești Promenada Mall
Luni, 26 februarie, ora 19.00
Atașamentul la vârsta adultă - Cum reparăm o relație după o ruptură?
Psihoterapeută: Elena Bouleanu
Cărți recomandate: Cinci conflicte necesare în relația de cuplu - Joanna Harisson; Metoda Good Inside - Becky Kennedy

Marți, 27 februarie, ora 19.00
Rolul sexualității în cuplu
Psihoterapeută: Oana Vasiu
Cărți recomandate: Cum ne ajută psihoterapia să înțelegem relațiile sexuale - Cherry Potter; Iubire, dorință și traumă - Franz Ruppert

Miercuri, 28 februarie, ora 19.00
Copil, părinte, partener. Busola nevoilor relaționale
Psihoterapeută: Adela Răulea
Carte recomandată: Arta de a făuri oameni – Virginia Satir

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?