Primăvara în Gusturi: Degustare de Brânză și Vin

Imagini

Informații

Data: 1 Martie 2024, 17:00 Vineri

Descriere

Vă este dor de o degustare marca Delight? Pentru că nouă ne este, a sosit momentul să reluăm seriile de evenimente!
Ești pregătit să descoperi o lume a gusturilor și aromelor autentice? Vino să te bucuri de o seară memorabilă în cadrul evenimentului „Primăvara în gusturi”.


Cum va decurge seara?
● Începând cu ora17:00 lasă-te răsfățat de un pahar de sampanie pentru a începe seara într-un mod plin de savoare și gustă deliciile culinare pregătite cu grijă de gazde pentru a-ți stîrni pofta de gustare.
● Ora 17:30 descoperă frumusețea și eleganța Hotelului Mercure Sibiu Arsenal într-o scurtă excursie prin locație.
● Ora 18:00 Degustare de Brânza și Vin by Delight Social Flavors și Aurelia Vișinescu
● Începând cu ora 19:00 Networking de calitate
La ce să te aștepți?
Înconjurați de rafinament și subtilitate, vei fi ghidat printr-o experiență gustativă excepțională. Degustarea include patru brânzeturi fine, asociate cu vinuri alese cu grijă de la Aurelia Visinescu, pentru o combinație perfectă de arome:


În timp ce savurezi aromele delicioase, vei fi încântat de muzica live interpretată la pian.
Un colț dedicat exclusiv pasionaților de brânzeturi, unde vei putea descoperi și savura o varietate de sortimente pe toată durata evenimentului va fi pregatit de către echipa Delight Social Flavors.
Vino în compania prietenilor sau a persoanei iubite și lasă-te purtat de bucuria acestui eveniment deosebit! Noi vă garantăm buna dispoziție și timp de calitate!
! Pentru că ținem la calitatea evenimentului locurile sunt limitate, așa că nu pierde ocazia de a participa la această experiență culinară de excepție!
Rezervă-ți locul acum prin telefon sau pe WhatsApp la numerele 0741 277 925 (Andrei –compania Delight) sau 0744 683 097 (Hotel Mercure Arsenal Sibiu).
Plata se poate face online pe baza facturii sau cu card bancar la locație.
Te așteptăm să îți începi primăvara cu gusturi alese! Trece în calendar data de 01.03.2024, ora 17:00- Restaurant Winestone din cadrul Hotel Mercure Sibiu Arsenal.
Investiția experienței culinare este 250 lei / persoana.


*Pentru a promova brand-ul Delight precum și brand-urile partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii și se vor filma story-uri, video-urile finale pot conține vocea și imaginea dumneavoastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi aceste materiale foto/video/audio pe platformele noastre sociale și pe ale partenerilor noștri. Aceste materiale vor fi utilizate doar în scop promoțional. Totodată, aceste materiale vor sta pe platformele noastre social-media și nu vor fi șterse, întrucât ele sunt utilizate în vederea atingerii scopului menționat - promovarea brand-ului Delight și promovarea brand-urilor partenere.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?