PIANO ROCKS simfonic

Imagini

Informații

Data: 9 Octombrie 2022, 19:00 Duminică

Descriere

În 2022 Piano Rocks este… simfonic.

Ansamblul ”ICon Arts” și dirijorul Remus Grama se alătură anul acesta proiectului pentru a da o notă clasică sound-ului muzicii rock. Concertul este programat duminică, 9 octombrie 2021, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, cu începere de la ora 19.

Ca în fiecare an, rolul de solist în concert îi revine pianistei Monica Florescu, alături de care se va afla Gabriel Barani (percuție), dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și 4Tune Quartet din Brașov. Ineditul ediției Piano Rocks din 2022 îl constituie alăturarea Ansamblului muzical Icon Arts care, împreună cu îndrăgitul dirijor Remus Grama, vor duce spectacolul într-o zonă simfonică, fără a părăsi linia clasică a rock-ului.

Spectatorii vor putea asculta astfel interpretări inedite ale unor compoziții semnate de Deep Purple, Guns N’Roses, Coldplay, Nirvana, Jimi Hendrix, One Republic sau Queen.

Piano Rocks este un proiect 100% sibian lansat în 2014. În cele 5 ediții de până acum, pe afișul proiectului au fost incluși artiști cunoscuți ai scenei pop-rock autohtone: Radu Nechifor, Tudor Turcu, Nicu Covaci și Costin Adam (Phoenix), Paula Seling, Ovidiu Ioncu ”Kempes” (ex-Cargo), formația Antract, Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca, formația Trooper și formația Lost Domain (Suedia).

”Piano Rocks Simfonic” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?