Meet and play #20 - Boardgame

Imagini

Informații

Data: 13 Iulie 2024, 15:00 Sâmbătă
Locul: Junior Stem Club, str. Lunga, 9, Sibiu

Descriere

Meet and play #20 - Boardgame
Junior Stem Club, Sibiu
str. Lunga 9
sâmbătă, 13 iulie, ora 15:00

Board Games Community Sibiu te invita Sambata, 13 Iulie, ora 15:00, la un nou eveniment de boardgame-uri care va acea loc in cadrul localul Junior Stem Club de pe Strada Lunga nr 9 din Sibiu.

Mai multe detalii puteti gasi mai jos:
Indiferent dacă ești un maestru al jocurilor sau doar începi să descoperi fascinanta lume a boardgame-urilor, acest eveniment este pentru tine! Și avem vești excelente: toată lumea este binevenită, de la cei mici până la cei mari, cu condiția să aibă un bilet de intrare!

Ce veți găsi la eveniment? La sosire, veți fi întâmpinați cu entuziasm și veți avea ocazia să faceți cunoștință cu ceilalți participanți. Primul joc de societate pe care îl veți juca va fi ales de voi în formularul de înregistrare. Pe parcursul evenimentului, veți avea posibilitatea să vă continuați partida inițială sau să explorați alte jocuri din colecția noastră diversă. Echipa noastră vă va ghida și vă va oferi recomandări și explicații în cazul în care doriți să încercați ceva nou.

Cât costă? Biletul de intrare costă 30 lei/persoană și poate fi achiziționat online prin intermediul platformei noastre de bilete.

De asemenea pe parcursul evenimentului, vom organiza o tombolă cu premii atractive, pentru a adăuga și mai multă emoție și distracție în atmosferă.

Vă puteți aduce propriile băuturi și gustări de acasă. De asemenea, vom oferi apă și cafea gratuit, pentru a vă menține energizați pe parcursul evenimentului.

Atenție numărul de locuri este limitat, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la eveniment.

Acest eveniment este organizat in colaborare cu Asmodee, IdealBoardGames, LexGames, Pionul.ro, Regatul jocurilor care ne oferă jocurile.

Vă așteptăm cu mare drag, bună dispoziție și chef de joacă.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?