Lansare de carte: "Basmul cămilelor" de Marin Mălaicu-Hondrari

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2024, 19:00 Marți
Locul:Sibiu, Librăria Humanitas

Descriere

Vă invităm Marți, 11 Iunie 2024 de la 19:00 la Librăria Humanitas "Constantin Noica" Sibiu, la lansarea cărții Basmul cămilelor de Marin Mălaicu-Hondrari, cu ilustrații de Adela Maria Calistru.
Autorul va intra în dialog cu Radu Vancu, scriitor și traducător.
„Mereu mi-am dorit să citesc o carte despre suratele noastre, cămilele. Noi, oamenii, cocoșați de griji din naștere, ele, cocoșate de entuziasm. Cu o mână de nisip și-o copită de verdeață, plus un dram de veselie, totul merge ca pe roate. Că așa-i în basme.” - Marin Mălaicu-Hondrari
Cămila noastră e o ființă neliniștită și gânditoare. Dar, mai presus de orice, ea tânjește după ceva. Cum după ce? După tovărășia altei cămile, bineînțeles – cealaltă cămilă singuratică aflată la capătul cel mai îndepărtat al lumii. Pentru că nimic nu e ușor în viața unei cămile, nici a noastră nu va primi totul de-a gata, ci va trebui să treacă printr-o sumedenie de încercări până-și va găsi perechea (sau va fi găsită de ea). Ca în orice basm, avem obstacole, probe de trecut, ființe miraculoase și de multe ori enervante și un final cât se poate de fericit.

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?