EXPLOZII | Cină spicy cu Pepper Paul și ALCHEMINO Waters
Imagini
Informații
Descriere
În această seară de miercuri organizăm o cină cum nu am mai făcut până acum, cu focus doar pe carne de vită pe care o vom tăvăli prin sosuri spicy Pepper Paul, produse chiar în Sibiu de Paul Mureșan. Paul este de meserie arhitect, dar s-a apucat de grădinărit după ce, culmea, a ,,omorât” o plantă de chili pe care i-o lăsase un prieten să aibă grijă de ea ;)) După ce a văzut ce randament dau aceste plante și cât de complexe sunt de fapt, evident, au apărut și sosurile realizate din ardei iuți și foarte iuți proaspeți, prin fermentare lentă, fără fierbere, pentru a menține un nivel înalt de probiotice, sub brandul Pepper Paul.
Și mai avem ceva special: la toată tărășenia asta picănțească adăugăm încă o experiență vibrantă cu Roby și Ralu de la ALCHEMICO, producători români de apă tonică și apă aromatizată. Acești doi creativi fac din băuturile și brandul ALCHEMICO o întreagă poveste ademenitoare! Apropo, cu această ocazie vom lansa oficial în meniul à la carte din mijlocul verii secțiunea ALCHEMICO. Yuhuuu!
Let’s spice this city up!
Hai la PASAJ miercuri, 24 iulie, de la 19.00.
Preț:
190 lei/persoană Experiența culinară
100 lei/persoană Experiența ALCHEMICO (la alegere, în variantă cu alcool sau non-alcoolic)
Rezervări:
0369 437 687 [Restaurant PASAJ]