Explorio Festival

Imagini

Informații

Data: 1 - 7 Aprilie 2024
Locul: Explorio Festival

Descriere

Explorio este un festival de Astronomie observațională care promite să ne pună la dispoziție o călătorie printre o mulțime de activități captivante , de la expoziții de Astrofotografie , la observații Solare și Astronomice și ateliere în care universul interior să se ia de mână cu cel cosmic.
Festivalul se va desfășura in multiple locații din Sibiu!

Activitățile din acest eveniment sunt destinate persoanelor de orice vârstă ,orice nivel de înțelegere ștințifică și cu orice grad de curiozitate față de Univers!

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?