Duathlon Offroad

Imagini

Informații

Data: 20 Iulie 2024, 08:00 Sâmbătă
Locul: Gușterița, Sibiu, România
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Duathlon Offroad
Începutul evenimentului:20 Iulie 2024, 08:00

Descriere

Probele competiției

  1. Duatlon Offroad Individual (alergare + bicicleta + alergare): presupune parcurgerea următoarelor distanțe: 3 km alergare, urmați de 15 km cu bicicleta MTB offroad şi, la final, 3 km alergare.
 
  1. Duatlon Offroad Ștafeta (alergare + bicicleta + alergare), in care alergatorul parcurge traseul de 3 km, preda stafeta ciclistului care parcurge traseul MTB de 15 km cu bicicleta, iar apoi ciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.
 
  1. Duatlon Kids, pe offroad exclusiv: o cursa distinctă pentru copiii între 6 și 14 ani care presupune parcurgerea unui traseu, in functie de categoria de varsta, respectiv 6-9 ani distanta de 400 m alergare, 400m cu bicicleta iar apoi 400 m alergare. Categoria 10-14 ani distanta de 800 m alergare, 800m cu bicicleta, iar apoi 800 m alergare.
 
 
Calendarul zilei

8:00 – RIDICAREA KIT-URILOR DE PARTICIPARE
 
8:30 – ȘEDINȚA TEHNICĂ
  • Într-o ședință organizatorică de 15 min. vom reaminti toate condițiile de participare, informații utile despre traseu, atenționări cu privire la posibile incidente, dar și alte informații importante pentru desfășurarea in condiții de siguranță a competiției.
 
9:00 – STARTUL COMPETIȚIEI DE ADULȚI
  • Vei începe proba conform indicațiilor de concurs, iar pe tot parcursul traseului, vei fi îndrumat atât de indicațiile de traseu, cât și de voluntari.
  • Participanții înscriși la Ștafetă vom primi indicațiile exacte privind punctele de predare a ștafetei.
 
11:30 – STARTUL COMPETIȚIEI DUATHLON KIDS

PREMIEREA CÂȘTIGĂTORILOR
  • În cadrul unei festivități, alături de Partenerul Principal WIENERBERGER și ceilalți Sponsori, vom premia câștigătorii competiției, pe categorii de vârstă (…), Feminin și Masculin, respectiv Individual și Ștafetă, respectiv premiile speciale Duathlon Kids.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?