Drumeție „Soarele prin telescop” - Explorio Festival

Imagini

Informații

Data: 3 Aprilie 2024, 15:00 Miercuri
Locul: Grădina Zoologică, Parcul Dumbrava, Sibiu

Descriere

Hai cu noi să iei parte la o călătorie Solară pe Valea Argintului.

Activitatea “Soarele prin Telescop” reprezintă o drumeție tematică care ne va purta pe cărări însorite prin natură, departe de agitația urbană.

Un prilej minunat pentru a experimenta și interacționa direct cu mediul natural și cu peisajul montan, ceea ce poate contribui la o adevărată relaxare chiar în mijlocul săptămânii.

Odată ce acest dialog pornit cu natura vom avea ocazia să trecem și la experiența astronomică Solară - vom observa petele solare și alte caracteristici ale suprafeței solare cu ajutorul telescopului solar sau a filtrelor adecvate. Și pe baza celor observate vom discuta despre cum Soarele susține viața pe Terra.

Ne vedem Miercuri la ora 15 în parcarea de la grădina zoologică să pornim împreună într-o aventură Solară - Explorio!

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?