Taking Back August • Lansare de album "Chrysalis"

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2024, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Taking Back August • Lansare de album „Chrysalis” • Sibiu • 16.03
Taking Back August, trupa de modern metalcore din București, își lansează albumul „Chrysalis” sambata, pe 16 martie, la Love Bar, Sibiu.

Tematica albumului îmbracă forma conceptului de Alpha si Omega, respectiv viață și moarte, unde viața stă pe un piedestal înconjurat de umbre.

Opening act: June Turns Black

 

Taking Back August și-a început activitatea muzicală în 2020, într-un climat de nesiguranță în industria muzicală. De atunci, trupa a urcat pe scenele de la Posada Rock Festival și Metal Gates, a cântat în deschidere pentru mai multe nume mari din lumea rockului, precum Lord Of The Lost, E.M.I.L, COMA și Implant Pentru Refuz, și a luat parte la mai multe seri dedicate stilurilor mai agresive din sfera metalului.

 

June Turns Black (2023) este una dintre cele mai spectaculoase noi apariții din scena metalcore din România, cu un stil pe care chiar ei îl definesc ca electronicore/screamo djent.

 

Un eveniment marca BandBook.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?