Stravinski & Kandinski

Imagini

Informații

Data: 5 Aprilie 2024, 12:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 5 Aprilie 2024, 11:00 Vineri
  • 5 Aprilie 2024, 10:00 Vineri

Descriere

Un concert educativ în care copiii vor avea ocazia nu doar să se bucure de tempourile muzicii de pian, dar și să exploreze  emoțiile transmise de aceasta prin culoare.


Cercurile concentrice ale lui Kandinski, acompaniate de muzica lui Stravinski

Tematica: Cercuri concentrice - Kandinski
Număr maxim de participanți/serie: 20
Vârsta: 6-12 ani
Compoziție: Igor Stravinsky - Petruschka
Durata atelierului: 60 minute

Participarea se face în baza  biletelor în valoare de 20 lei, disponibile la casieria Filarmonicii. Detalii și rezervări la  0735.566.486.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?