Omagiu Toto Cutugno - L’Italiano Orchestra – Tribut Oficial

Imagini

Informații

Data: 22 Mai 2024, 20:00 Miercuri

Descriere

La cererea publicul dupa succesul primului concert la Cluj-Napoca pentru 2024 pregatim un Tour Omagiu Toto Cutugno in Romania cu „L'Italiano Orchestra” - Omagiu lui Toto Cutugno, singurul tribut oficial recunoscut de familia artistului unul din cei mai faimosi și cunoscuti artisti italiani, spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiene – cu participarea unuia din membrii familiei pentru o surpriza placuta publicului din Sibiu.
Concertul va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formata din muzicieni profesionisti din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra. De altfel, in cele 2 ore de spectacol vor fi si momente in care anecdote si situatii care nu sunt cunoscut la care a participat Toto se vor prezenta!

Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino, muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrai impreuna momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno!

Pentru toti fanii lui Toto Cutugno organizam acest concert, dorim ca muzica lui sa ramana pentru totdeauna vie in inimile voastre.

L’Italiano Orchestra a decis sa dedice in mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu care de-a lungul timpului s-a intalnit in diferite concerte, avand onorea de a imparti scena impreuna.

Am pregatit un spectacol plin de muzica si amintiri povestite cu mandrie, drag si emotie de cei din L’Italiano Orchestra.

Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim sa onoram si aici muzica lui.

Va asteptam pe toti ! Toto de acolo de sus ne va canta prin vocile artistilor de pe scena!

MiraShow Info: 0757643978

Bilete: iabilet.ro

INFO ADITIONAL

La biletele Early Bird beneficiati de reducere!

Reducerea este valabila pentru primele 100 bilete pana in data de 20.04.2024, in limita disponibilitatii!

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing si taxe.

Stați pe frecvențe pentru mai multe actualizări despre acest tour! Deva, Bucuresti, Ploiesti si alte orase!

ATENȚIE! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?