Hteththemeth - Telluric Nights

Imagini

Informații

Data: 1 Aprilie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Vă invităm la o serie de nopți speciale, unde teluricul și cosmicul se vor întrepătrunde, scriind portativele nevăzute pe care se va dezlănțui eternul dans al sunetelor, al conceptelor și al imaginilor, mereu schimbător și mereu același, dezvăluind încă o parte ascunsă a universului muzicii neumane.
Telluric Nights” vă va aduce din nou experiența unui spectacol Hteththemeth, făcând legătura între cele două albume conceptuale, „Best Worst Case Scenario”, ultima apariție discografică, și „Telluric Inharmonies”, album pe care se pregătesc să îl lanseze.
Trupa Hteththemeth din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic și fără o limită de exprimare, muzica „neumana” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influențe de black până la blues și bossa nova. Începând din 2014, Hteththemeth a apărut tot mai des pe scenele din România, în concerte de club pe întreg teritoriul țării, dar și în cadrul unor festivaluri de marcă, precum Artmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Rock’n’Iasi, Ghost Gathering, Deep In The Underground, Maximum Rock Festival, Revolution Festival, Rock Over Luduș, Măgura Wave Festival, Top T Buzău, Babel FAST etc.

În anul 2016, luna mai, brașovenii au câștigat locul 2 în finala internațională Global Battle of the Bands de la Berlin, iar câteva luni mai târziu, au fost prezenți pe scena prestigiosului festival european Wacken Open Air.
Notă: Accesul la eveniment al persoanelor care au achiziționat bilete la preț redus va fi condiționat de prezentarea unui act doveditor al călității de elev sau student (carnet de student sau de elev vizat la zi).

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?