Concert de colinde cu Fuego - "Am suflet de Craciun!"

Imagini

Informații

Data: 2 Decembrie 2023, 19:00 Sâmbătă
Artiști:Fuego

Descriere

Înconjurați-vă de farmecul sărbătorilor la concertul “Suflet de Crăciun” alături de una din cele mai cunoscute si iubite voci din România! Într-o atmosferă intimă și plină de emoție, artistul ne va încălzi inimile cu cele mai frumoase colinde și melodii festive. Cu multă bucurie în suflet, vă invităm să luați Ia parte la această experiență memorabilă pentru a marca perioadă magică, din preajma Crăciunului, într-un mod cu totul aparte!
Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 5 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 5 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.
Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.
Din motive independente de vointa noastra, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?