Concert Bibi

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2024, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Bibi, cea mai iubită artistă din România, te așteaptă pe data de 16 martie 2024 , la Filarmonica de Stat din SIBIU , să participi la cel mai așteptat concert al anului.
Toate hiturile semnate de Bibi vor fi cântate în cadrul concertului.

Reîntâlnirea cu publicul va crea cel mai frumoase amintiri pentru fanii artistei.

Vă așteptăm în număr cat mai mare pentru a petrece împreună o seară plină de magie !

Copiii cu varsta mai mica de 3 ani nu platesc bilet si pot avea acces doar impreuna cu unul dintre parinti . Parintele trebuie sa detina bilet. Parintele trebuie sa tina copilul in brate

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?