BOSSFERATU

Imagini

Informații

Data: 29 Februarie 2024, 21:00 Joi

Descriere

Bilete : https://www.ambilet.ro/tc-events/bossferatu-love-bar/
: Acces public : 20:00 / Concert : 21:00 - 23:00
BOSSFERATU este un duo darkwave/postpunk clujean ce creează din 2022 muzică atmosferică, captivantă, și dansabilă. Până în prezent au lansat albumul ''Undead Again '', un remix și 5 single-uri care vor fi incluse pe cel de-al doilea album.
Membrii trupei sunt Dan Barbu (voce, chitara bas) și Teodor Pavăl (voce, chitara electrică), susținuți pe scenă de un sampler pentru percuție și liniile de synth. Scopul lor este să îmbine beat-uri dansabile, riff-uri simple și catchy și versuri ce prezintă tematici personale, dark și sincere, printr-o prezentare auto parodică, vampirică, ușor balcanică.
BOSSFERATU reprezintă o combinație unică ca vibe, care oferă ascultătorilor o experiență jumate punk, jumate goth și restul melancolie .

https://www.youtube.com/@bossferatu
https://open.spotify.com/artist/13G41OWi62SjlCzV7HIKgh
Bilete : 35 lei ;
Rezervari : 0 721 243 034

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?