Romeo e Giulietta Pizzeria Restaurant

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Pizzeria
Bucătărie: Italiană, Românească
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:30 - 22:30

Informații de contact

Telefon: +40 232 273 951
Adresa: Piata Unirii nr. 2, Iasi, Romania

Facilități

Livrare
Grătar
Terasă

Descriere:

Respectând marea tradiție a bucătăriei italiene, propunerile respectă întotdeauna rețetele originale limitând la minim folosirea grăsimilor. Ingredientele sunt achiziționate direct din Italia atunci când nu pot fi găsite la nivel local.
Sosurile și garniturile sunt pregătite direct de către bucătari.
Oferta include peste 150 de produse culinare. Întotdeauna disponibile.
O atenție deosebită este acordată calității ingredientelor, prospețimii lor, echilibrului rețetelor și a prețurilor de vânzare.
Calitatea costă, acest lucru este evident. Dar trebuie oferită la prețul corect. Fără exagerări.

Datorită serviciului de livrare la domiciliu, Inn Italia- La casa di Romeo e Giulietta îți permite să savurezi adevărată bucătărie italiană la ține acasă. Meniul nostru include și preparate tradiționale românești și internaționale.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul