Yoga & Coffee · Pe Terasă · Cu Anamaria Smîntînică

Imagini

Informații

Data: 9 Iunie 2024, 10:00 Duminică

Descriere

YOGA & Coffee pe terasă @Acaju
E vară, e cald, e timpul pentru o practică yoga la aer într-un loc deschis, plin de verdeață, pisici și cafea/ceai /citronadă.
It's time to YOGA!
Duminică, 9 iunie, pe terasă la Acaju, vă invităm la o practică yoga fluidă, suavă și liniștitoare pe ritmul respirației proprii. Este binevenit oricine care practică, nu practică dar și-ar dori, este curios(oasă) sau vrea să experimenteze sentimentul de flow fizic si mental, de conectare cu propriul corp și de deconectare de exterior. Înăuntrul nostru sunt cele mai prețioase comori.
Forma: Vinyasa Flow, focus pe flowuri de grounding și respirație. Sound bathing la final de clasă.
Nivel de practică: all levels
Durata practicii: 60 minute
Dialog deschis despre yoga post practică la cafea/citronadă
Locul: simplul fapt de a fi înconjurat de elemente naturale: podea de lemn, flori, verdeață, spațiu deschis, creează suficient spațiu pentru a te putea reconecta și deconecta.
Tombolă pentru participanții la clasă.
Locurile sunt limitate. Înscrierile se fac prin formularul de mai jos:
https://forms.gle/qsvEhaF6cwYFaC7u8
Cost: 35 lei (sesiunea de yoga)
Vino cu salteluța proprie și îmbrăcăminte lejeră care să-ți dea confortul de a te mișca. Este recomandat să eviți consumul alimentelor solide înainte de practică, exceptând fructele.
Despre instructor:
Sunt Ana, om firesc și simplu și, printre altele, instructor de Yoga și Nirvana Fitness la Fundatia Bucuria Vieții Iași. Mă pasionează mișcarea (sub orice formă), hrana sănătoasă, natura și frumosul. Cu alte cuvinte, tot ceea ce îmi oferă o stare de bine. Cred în sănătate și cred foarte mult în prevenție și grijă de sine, în acele gesturi zilnice de igienă personală aparent banale, dar cu efecte atât de mari à la longue. Abia aștept să ne întâlnim duminică pe salteluță.
Mai multe despre mine poți afla aici: https://linktr.ee/anamaria.smintinica
Despre Vinyasa Yoga:
Vinyasa Yoga este o formă de yoga în care mișcările sunt armonizate cu respirația pentru a trece cu fluiditate dintr-o postură în alta. Vinyasa Flow se referă la modul în care acest stil de yoga „curge” de la o asană la alta, legând fiecare poziție de o inspirație și o expirație. Este o succesiune continuă, ca un dans, care te ajută să fii prezent(ă) pe toată durata ei. Vinyasa crește flexibilitatea și rezistența, calmând mintea și îmbunătățind starea de spirit.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?