Spectacolul "Hoti de onoare"

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2024, 19:00 Luni

Descriere

Adaptare după “Non si paga, Non si paga” de Dario Fo, comedia “Hoți de onoare” propune publicului o distribuție de excepție: Anca Sigartău, Bogdan Talașman, Oana Moșneagu/Mara Oprea, Vlad Gherman/Valentin Sichim și Claudiu Maier. Aflați deja la a patra colaborare în teatru și după succesul extraordinar al celor două seriale TV, Adela si Lia, în care au jucat împreună, cei 5 actori ne promit o comedie extraordinară și garanteaza 2 ore de bună dispoziție..

Povestea pare simplă, dar are toate ingredientele unui comic de situație și de personaj. Antonia – Anca Sigartău este o femeie inteligenta, descurcareață și extrem de inventivă.

Așa că atunci când apare oportunitatea unui protest ad-hoc la supermarket, purtat de către femeile din cartier sătule de mărirea constantă a prețurilor, Antonia, lider printre protestatari, sfârșește prin a-si umple coșul de cumpărături cu tot felul de produse, pe care fie nu le achită, fie le cumpără cu un preț stabilit de ea, evident mult mai mic decât prețul afișat.

Toate bune și frumoase, doar că Antonia este căsătorită cu un om extrem de cinstit, Giovanni, muncitor la fabrică, care își plătește taxele, care nu ar fura niciodată nimic, un cetățean model care crede în statul socialist.

Acesta nici nu își închipuie că soția sa ar putea pune așa ceva la cale.

Prin urmare, pentru a evita orice conflict, Antonia se folosește de cea mai bună prietenă a sa, Margherita – jucată de Oana Moșneagu/Mara Oprea, căreia îi înscenează o sarcină falsă – evident în locul burții de gravidă și a fătului, stau pungile cu spaghetti și salate.

Minciuna bine ticluită este crezută atât de Giovanni, cât și de Luigi, soțul Margheritei, jucat de Vlad Gherman/Valentin Sichim.

Însă nu e acceptată de un inspector de poliție, jucat de Claudiu Maier și de aici o întregă încurcătură.

Adăugați la cele de mai sus un sergent de poliție nostalgic după comunism, un cioclu care încearcă să scape de un sicriu, un bătrân care vede ce vrea, aude ce poate și înțelege și mai puțin și aveți toate ingredientele unei super comedii.

Așadar “Hoți de onoare” - o super comedie cu:

Anca Sigartău

Bogdan Talașman

Oana Moșneagu

Mara Oprea

Vlad Gherman

Valentin Sichim

Claudiu Maier

Un spectacol în regia Ancăi Sigartău

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?