Catan Social

Imagini

Informații

Data: 20 Iulie 2023, 20:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 8 Iulie 2023, 20:00 Sâmbătă
  • 20 Aprilie 2023, 20:00 Joi
  • 30 Martie 2023, 20:00 Joi

Descriere

Va asteptam la seara sociala Catan, in Arte Cafe Iasi(langa Bioinginerie).
Mai mult decât o mini-competiție, aceste seri ne-au demonstrat că reprezintă un motiv de a vă destinde, a schimba idei și a vă conecta cu oameni faini din domenii diverse și de vârste diferite, totul fiind acompaniat de minunatele băuturi preparate de colegii noștri de la bar.
Si da, va fi si o competitie, cu snack-uri si medalii pentru locurile 1, 2 și 3, unde să vă testați limitele la cel mai popular joc de societate al vremurilor noastre, Catan Jocul de Bază.

Cât de buni negustori sunteți de fapt? Este strategia la care v-ați gândit cea mai bună sau pur și simplu vă simțiți norocoși? Sunteți cei mai pricepuți din grupul vostru, dar ați mai jucat vreodată și cu alte persoane?


DESFĂȘURARE:
Competiția va avea loc în 3 runde, astfel: se vor selecta random cate 3 sau 4 jucători pentru fiecare masă.

Fiecare rundă va avea o durată de max. 45 min., iar la finalul rundei în funție de punctajul avut, locul 1 va primi 5 puncte, locul 2 - 3 puncte, locul 3 - 2 puncte, locul 4 - 1 punct.

Va fi luat in considerare și punctajul avut de fiecare participant pe tabla de joc pentru departajarea ulterioară.

La finalul rundelor se va vedea participantul cu cele mai mult puncte acumulate, iar acela va fi caștigătorul competiției. Premiul cel mare va fi de - 60 RON in consumație făcută la bar, locurile 2 si 3 vor primi 40 RON, respectiv 20 RON.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?