RECYCLE BIN / PANDEMIC HITS lansare album

Imagini

Informații

Data: 15 Iunie 2024, 21:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:RECYCLE BIN / PANDEMIC HITS lansare album
Începutul evenimentului:15 Iunie 2024, 21:00

Descriere

Bilete online: https://www.ambilet.ro/.../recycle-bin-rocknrolla-iasi.../
Conceput in pandemia din 2020, albumul Pandemic Hits este un "puzzle" muzical. Fiecare membru al formatiei si-a inregistrat partea, separat de ceilalti membrii, ghidat de piesa originala si de talentul fiecaruia.
Ideea albumul a plecat de la un vis pe care l-a avut Xu', tobosarul trupei, in care se facea, ca el si Bitza, vocalul trupei, aveau o discutie aprinsa legata de un album de coveruri.
Fiind blocati in case, au pus in practica aceasta idee. "In anii '90 - 2000 auzeam la radio piese ale trupelor Andre', Blondy, A.S.I.A. si altele, si imi imaginam cum ar suna daca ar fi fost cantate de o trupa rock sau punk" (Bitza).
Speram sa aducem un zambet pe fetele celor care erau adolescenti in acei ani si sa oferim o alta viziune unor piese "dance".
Albumul contine 10 piese, o mare parte din ele facand parte din playlist-ul ce va fi cantat pe 15 Mai in Rocknrolla Iasi.
Invitati de seama vor fi Fane si Leana de la Zaibar (doua piese fiind cantate in colaborare cu Elena Albu, componenta a trupei Zaibar).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?