Nuanțe / Lansare Album "Cântece Mute"

Imagini

Informații

Data: 13 Mai 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Pe 13 mai trupa Nuanțe vine la Rocknrolla pentru a lansa cel de-al treilea album al ei, intitulat “Cântece Mute”.

Ora: 20:00
Support: 30 lei

Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021.
Cântecele mute sunt despre pustiu, despre non-trăiri, despre inamicul care trăiește în mintea noastră și care nu ratează nicio ocazie să ne omoare cu propriile mâini goale, despre demonii și focurile din raiul sufletelor noastre, despre sentimentele noastre încătușate, despre aproapele nostru și realitatea închipuită pe care i-o atribuim, despre betonul pe care îl înghițim, despre strada cu care ne contopim, devenind o singură ființă gri.
Cântecele mute sunt despre sufocare, înec, frig, dar și despre speranță. Speranța pe care deja o cunoaștem în adâncurile noastre, încrederea într-un "eu" mai puternic, mai înțelept, mai curajos. Totul e un joc violent, o fugă spre ultima destinație la care ajungem fără voia noastră în cea mai neagră zi.
MEMBRII TRUPEI:
Edi Bolbea - voce și bass
Alex "Andu" Stoia - chitară
Gabriel Arsene - tobe

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?