International Yoga Day

Imagini

Informații

Data: 21 Iunie 2023, 09:30 Miercuri
Locul:Cluj, Iulius Parc

Descriere

Yoga, mindfullnes și multă voie bună te așteptă miercuri, 21 iunie, în Iulius Parc la Ziua Internațională a Yoga. Alături de Alexandra Kiraly, trainer acreditat de școala Bindusar, sub îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, vom sărbători împreună tot ce înseamnă „yoga” și miile de beneficii ale acesteia.
Program eveniment:
• 09:30 – 10:00 - Meet & Greet
• 10:00- 11.30 - Clasa de Yoga
• 11:30- 12:30 - Pauza cu refreshments (limonadă oferită de Iconic Garden)
• 12:30- 14:00 - Workshop de Mindfulness Urban, tehnici de respirație și conștientizare
La finalul evenimentului, prietenii noștri de la Laceworld ți-au pregătit o surpriză. Noi îți dăm doar două hint-uri: Q&A și tombolă.
Înainte să ne vedem, îți lăsăm câteva cuvinte și din partea Alexandrei, mai multe discuții vor fi miercuri în Iulius Parc: „Dorința mea ca profesor este să pot integra cunoștințele dobândite către o comunitate doritoare și deschisă spre a cunoaște. Yoga este doar o cale de a ne trezi din conștiința noastră și a duce o viață cu însemnătate, disciplină, integritate și onestitate. Să învățăm să rămânem focusați în noi și să nu lăsăm mintea sau ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru să ne disturbe existența.”
Covorașele de Yoga vor fi puse la dispoziție de către organizatori, în limita numărului disponibil, însă te încurajăm să vii cu propriul echipament, cel cu care deja te-ai obișnuit.
Nu uita, accesul este gratuit și nu necesită programare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?