Spectacolul "ACASĂ, PE CÎMPIA ARMAGHEDONULUI"

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2024, 19:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 24 Aprilie 2024, 19:30 Miercuri

Descriere

ACASĂ, PE CÎMPIA ARMAGHEDONULUI

Este un spectacol despre prima relație pe care fiecare dintre noi o avem pe (și cu) lumea aceasta, cea cu mama. O relație care nu are cum să nu lase urme, care nu are cum să nu influențeze relația cu sinele, cu ceilalți și, finalmente, cu lumea, cu felul în care ne poziționăm și ne mișcăm în propriile vieți și în ale celor din jur. O relație care poate fi un dar, însă și cea mai mare capcană.

Din copleșitorul roman autobiografic al Martei Petreu am ales să urmărim relația cu familia, pe firul relației mamă-fiică,ca pe niște învelișuri care acoperă și, în același timp, deschid răni. În spectacolul nostru, aceste relații sînt revizitate printr-o reconstituire, ca o călătorie înapoi pe firul apei spre amintirile care ascund, mai adînc sau mai vizibil, ne-iubirile, fricile, rușinile, trădările, neglijențele, neputințele, neîncrederile și efectele lor, moștenite de la o generație la alta.

Spectacolul nostru devine un spațiu de siguranță pentru această necesară revizitare a rănilor, care poate aduce conștientizări, creaclaritateeși, finalmente, poate duce la identificarea unor mecanisme moștenite și eliberarea de ele.


Distribuția: Iulia POPESCU, Alexandru PRIBEAGU

Regia: Andreea IACOB
Dramatizarea: Mihai IGNAT
Scenografia: Maria NICOLA
Atmosfera video: Diana DRĂGAN-CHIRILĂ (editare și videomapping), Hadrian GAVRILUȚIU (filmări)
Atmosfera sonoră: Nidal ȘTEFAN
Afiș: Blanca DOBA, Maria NICOLA (grafică)

*****
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?