Dj Project live

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie 2023, 21:00 Joi
Locul:Cluj, Cluj Arena

Descriere

Dacă vrei să NU ai REGRETE, vino pe 1 iunie pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena să te bucuri de un show special Dj Project în cadrul Sports Festival 2023. Refrene vechi, refrene noi, toate sunt la fel de actuale, iar Dj Project e trupa care unește generațiile cum puține reușesc să o facă.
Accesul e liber, dar cheful de distracție e obligatoriu. Și da, dansul se pune ca mișcare. Noteză-ți acum în calendar: 1 iunie, ora 21:00, platoul Cluj Arena. Ne vedem acolo!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?