Jazz in the Park 2024

Imagini

Informații

Data: 30 August - 1 Septembrie 2024
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Jazz in the Park 2024
Începutul evenimentului:30 August 2024

Descriere

Am lansat Blind Sale pentru fanii înrăiți de jazz și pentru comunitatea noastră de oameni faini care vin și revin la noi, an după an în Parcul Etnografic. :)
E abonamentul pentru 3 zile de festival la cel mai mic preț: 300 lei. E pentru toți cei care au încredere în noi că vom aduce artiști faini și ediția următoare. E pentru cei care iubesc jazzul și care își doresc o relaxare bună la finalul verii.

P.S.: Mai avem o ofertă specială de sezon:

Christmas Box pentru tine și un prieten drag la prețul cel mai mic de 550 lei.
Ce conține? Două abonamente Jazz in the Park, două căni Jazz și o pungă de ceai Jazz. Numai bun de surprins pe cineva drag de Crăciun!

*Ofertă valabilă până pe 20 decembrie.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?