Conferința „Deștepți cu banii”

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2024, 13:30 Marți
Locul:Cluj, Wonderland Cluj Resort

Descriere

Tu știi să-ți gestionezi bani în cel mai eficient mod?
Oricare ar fi răspunsul tău, trebuie să participi la conferința „Deștepți cu banii” organizată de IULIUS cu sprijinul BCR.
Pe data de 11 iunie, te așteptăm la Wonderland Resort să pătrunzi într-o lume a finanțelor și nu numai alături de Iancu Guda, Laura Hexan și Horia Braun. În cadrul conferinței, participanții vor avea ocazia să își aprofundeze cunoștințele despre gestionarea bugetelor personale și strategii eficiente de economisire. Specialiști recunoscuți în domeniul financiar vor oferi răspunsuri și îndrumări despre cum să se pregătească pentru investiții inteligente și cum să navigheze prin riscurile asociate diferitelor instrumente financiare, cum ar fi acțiunile și obligațiunile.
Evenimentul este orientat spre antreprenori și persoane interesate să își investească resursele financiare în mod prudent, cu scopul de a-și construi un viitor financiar robust. Prezentările vor fi susținute de experți de top din domeniu, inclusiv Iancu Guda, cunoscut expert financiar, autor și producător al emisiunii „Bani în mișcare", Laura Hexan, Head of Retail Sales la Global Capital Markets în cadrul BCR, și Horia Braun, CEO al Erste Asset Management. Aceștia vor aborda teme complexe, facilitând o înțelegere mai bună a dinamicii piețelor financiare și a opțiunilor de investiții. Participanții vor părăsi conferința echipați cu informații valoroase care îi vor ajuta să facă pași concreți către atingerea obiectivelor lor financiare.
Accesul se face pe bază de bilet. Până pe data de 21 mai poți beneficia de bilete cu preț redus, respectiv 75 lei, ulterior costul va crește la 90 lei. Acesta include masa și un cocktail la încheierea conferinței.
Evenimentul este organizat de IULIUS și beneficiază de sprijinul BCR, având ca scop facilitarea discuțiilor despre finanțe, planificare și independență financiară în rândul societății românești. Peste un milion de români au participat la programele de educație financiară ale BCR, inclusiv Școala de Bani și Coaching Financiar.
Biletele se achiziționează de aici: bit.ly/bilete-destepti-cu-bani-cluj
Agenda:
• 14.00 - 15.00: Laura Hexan
• 15.00 - 16.00: Horia Braun
• 16.00 - 17.00: Iancu Guda
• 17.00 - 18.00: Sesiune de întrebări
• 18.00 - 20.00: Financial Lounge (food&drink talks)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?