Conferința "AGRIFOOD Partnership 2024"

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2024, 10:00 Joi
Locul: Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea "Babeș-Bolyai"

Descriere

AGRIFOOD: Antreprenorii clujeni, invitați să își găsească ”perechea” în afaceri din domeniul agricole din Republica Moldova


Producători de vin, miere, fructe și legume din țara vecină vor participa joi, 25 aprilie, la o sesiune deschisă de business matchmaking


Aproape 60 de oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților, dar și de ONG-uri din Republica Moldova participă, în perioada 25-26 aprilie, la Cluj-Napoca, la evenimentul AGRIFOOD Partnership 2024.


Joi, 25 aprilie, de la ora 10.00, va avea loc conferința AGRIFOOD Partnership 2024, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității "Babeș-Bolyai". La eveniment participă membri ai Parlamentului României, ai Ministerului Agriculturii din Moldova, ai Agenției Guvernamentale Invest Moldova, ai autorităților locale și județene, precum și diplomați.


De la ora 14.00, oamenii de afaceri prezenți la eveniment pot participa și la o sesiune de business matchmaking (”potrivire în afaceri”) cu producători de vin, miere, fructe proaspete și confiate, legume proaspete și procesate din Republica Moldova.


Membrii delegației vor lua parte în zilele de 25 și 26 aprilie 2024 la vizite de schimb de experiență la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, la ferme și fabrici de procesare a produselor alimentare din mai multe județe ale Transilvaniei.


Evenimentul este organizat de International Business Society (IBS) - Transylvania Royal Club, Via Cluj TV, în parteneriat cu IBS Moldova Royal Club, cu European Business Association (EBA) și USAID.

 

Companiile care doresc să participe atât la conferință, cât și la sesiunea de business matchmaking se pot înscrie completând acest FORMULAR.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?