"ROMANTICO" - Jonathan Cilia Faro și Veronica Liberati

Imagini

Informații

Data: 26 Martie 2023, 20:00 Duminică
Telefon Informații: 0757643978
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Pe 26 martie, vă invităm să fiți ROMANTICO, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro sunt artiștii care vor transforma o seară de martie într-una plină de romantism și senzualitate.
Pe Veronica Liberati ați ascultat-o la Vocea României 2022, cu piesa ”Bună seara, iubite!”. Modul în care a interpretat piesa și vocea ei extraordinară au întors toate cele patru scaune la faimosul concurs muzical.
Timbrul vocal unic al lui Jonathan Cilia Faro i-a adus colaborări cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei muzicale, precum Alan Parsons, Michael W. Smith, Marc Martel, Annalisa Minetti sau Jesus Molina.
Biletele sunt disponibile pe MyTicket.ro, Entertix.ro, IaBilet.ro, Librăriile Cărturești și în Agenția Mira.
Informații la telefon: 0757643978
Un eveniment MiraShow

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?