Cântările Cerului - ediția a II-a

Imagini

Informații

Data:
  • 8 Iunie 2024, 16:00 - 18:30
  • 8 Iunie 2024, 16:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă
Locul:Cluj, BTarena
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Cântările Cerului - ediția a II-a

Descriere

Cântările Cerului - ediția a II-a, se îndreaptă spre inimile dumneavoastră!

Un eveniment muzical religios unic în România! Peste 1.000 de tineri ortodocși vor interpreta cântări în cinstea Mântuitorului Iisus Hristos și a Maicii Domnului. Multe dintre cântări fac parte din Tezaurul de Cântări al Mișcării Ortodoxe de renaştere duhovnicească, Oastea Domnului.

Invitați speciali: artistul Leon Magdan, soprana Rut Iovescu, baritonul Arhidiacon Bartolomeu Trofin, la harpă Evelina Andrieș și Maria Taloș la pian.

Un eveniment cu binecuvântarea și prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei și a Preasfințitului Părinte Episcop Benedict!

Vă așteptăm cu familia și prietenii, la acest eveniment unic cu tineri și pentru tineri, sâmbătă, 8 iunie 2024, de la ora 16.00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca

Intrarea este gratuită cu rezervarea locurilor pe site-ul https://CREATOR.tv/cantarile-cerului-2/!

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?