Teatrul Avangardia

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Teatru

Informații de contact

Telefon: 0771 640 856
E-mail:
Adresa: București, str. Ion Ghica nr. 3

Descriere:

Spectacolele aflate sub egida Teatrului Avangardia se joaca in sala recent renovata de la Cinema Pro situat in centrul Bucurestiului, in zona Pietei Universitatii.

Sala are 500 de locuri, toate cu vizibilitate foarte buna.

Spectatorii sunt intampinati pe covorul rosu,iar apoi, inainte de inceperea spectacolului precum si dupa spectacol pot petrece momente dragute in foaierul din fata salii, unde pot comanda diverse produse de la bar.

La fiecare reprezentatie sunt puse in vanzare si un numar limitat de Locuri VIP (32) situate central pe primele doua randuri. Spectatorii de pe aceste locuri primesc la fiecare spectacol cadouri de la partenerii spectacolului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul