Rocca By The Jar

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Mie:12:00 - 23:00
Joi - Vin:12:00 - 24:00
Sam:13:00 - 24:00
Dum:13:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 0213 149 133
E-mail:
Adresa: București, str. Pictor Theodor Aman nr. 36

Facilități

Terasă

Specialitatea casei

Serveşte: prânz, cină, cafea şi băuturi

Descriere:

Noi am încercat să păstrăm în sertarul cu amintiri imagini, sunete, gusturi și senzații din locurile în care am călătorit.
Am descoperit că e greu să redai în cuvinte felul în care un pescar din Filipine poate ține, sub cerul plin de vreo câteva milioane de stele, un curs despre condimente.
Și că nu avem talentul necesar pentru a re-povesti de ce un cubanez de aceeași vârstă cu Fidel se simțea, sub Castro, un om liber.
De aceea, am căutat să ne exprimăm altfel. Pentru că am crezut mereu că o experiență culinară completă trebuie să dea târcoale tuturor celor șase simțuri. Și să îl inventeze pe al șaptelea.
Am adus în bucătăria de la Rocca tot ce am învățat de-a lungul timpului despre bucătăriile altor meleaguri.
Pe lângă micile secrete „importate”, am adus cu noi și răbdarea. Răbdarea de a aștepta ca un anumit preparat să iasă, cum spunem noi, „ca la mama lui”.
De aceea, te rugăm și pe tine, onorat mesean, să ai ceea ce Caragiale, dâmbovițeanul nostru bon-viveur , numea „puțintică răbdare”.
Pentru ca tot ce ai comandat de la chef-ul nostru să îți zgîndăre, dar și să îți satisfacă gusturile și exigențele. Ale tale și ale comesenilor tăi de acum, sau de data viitoare.
Când te așteptăm din din nou, cu porțile deschise și cu brațele la fel.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul