Resto Aperto

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0738 741 118
E-mail:
Adresa: București, str. Calea Vitan nr. 55-59

Facilități

Business Lunch
Grătar
Loc de joacă pentru copii

Descriere:

Resto Aperto este un concept între modern-minimalist și tradiția gastronomică italiană. Am gândit Aperto ca fiind un spațiu de relaxare unde poți petrece momente unice alături de familie și prieteni savurând preparate clasice ce au la bază simplitatea bucătăriei italienești și o selecție de băuturi atent gândită pentru toate gusturile.
Transparența și deschiderea pe care o conferă Aperto iți oferă experiența de a participa și de a interacționa cu fiecare dintre cele patru stații de live cooking.
Poți urmări cum bucătarii noștri adaugă un strop de tradiție și pasiune în fiecare preparat, alătură-te Academiei Aperto pentru evenimente tip Private Chef, Table Cooking Show, Culinary Demonstration sau Special Events.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul