POW WOW

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Mie:09:00 - 23:00
Joi - Sam:09:00 - 24:00
Dum:09:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 0743 605 039
Adresa: București, str. Calea Victoriei nr. 102-108

Facilități

Terasă

Descriere:

Pow Wow is a new-style coffee bar, where interior design is combined with meeting places for creative people and fresh coffee.
We also sell interior design products alongside good food and amazing wine and we also organize design workshops.

Besides that, Pow Wow has a role as a meeting place for Bucharest’s architecture scene, which gives it a little touch of an artist’s bar.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul