Pe Motoare Bar&Grill

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar
Bucătărie: Românească
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 21:00

Informații de contact

Telefon: +40 747 096 394
E-mail:
Adresa: Str. Intrarea Ghioceilor nr. 2 (Piata Veteranilor - Militari), Bucharest, Romania

Facilități

Grătar
Terasă

Descriere:

Bar&Grill cu tematica MOTO pentru iubitorii sportului pe 2 roti si nu numai!

Restaurant cu specific Romanesc!

Ne mandrim cu restarantul nostru din Str. Intrarea Ghioceilor nr. 2 (Piata Veteranilor - Militari), sector 6, Bucuresti si cu capacitatea de a oferi clientilor nostri mancare romaneasca delicioasa si autentica, creata la cele mai inalte standarde. Fiecare masa pe care o facem este unica. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti.

Cheia succesului nostru este simpla: oferirea de mese rafinate, facute numai din cele mai pure si mai proaspete ingrediente care au un gust minunat de fiecare data.

Scopul nostru este acela de a va bucura de lucrurile mici din viata care conteaza. Poti manca cea mai delicioasa mancare alaturi de o bere rece dar mai ales, relaxeaza-te! Va multumim din suflet pentru sprijinul dumneavoastra continuu.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul