Les Bourgeois

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar, Cafenea
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Vin:09:00 - 02:00
Sam - Dum:09:00 - 04:00

Informații de contact

Telefon: 0720 132 994
Website: lesbourgeois.ro
Adresa: București, Centrul Vechi str. Smârdan Nr. 20

Facilități

Parcare
Terasă

Descriere:

Exista in Bucuresti un loc in care se mai respecta inca micile tabieturi si curgerea fireasca a timpului. Acest loc se numeste LES BOURGEOIS.

LES BOURGEOIS sunteti voi, cei care pretuiesc cafeaua de dimineata, ritualul mesei de pranz, discutiile pe indelete si petrecerile prelungite pana in zori. Cei care se grabesc incet.

LES BOURGEOIS suntem noi, cei care mai cred inca in atmosfera Micului Paris si incearca sa surprinda boema interbelica in fiecare detaliu: decorurile, meniul ales, muzica buna. Voia buna este din partea casei, intr-o cladire care palpita de mirajul istoriei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul