Restaurantul Lacrimi și sfinți

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun:18:30 - 01:00
Mar - Joi:12:30 - 01:00
Vin - Sam:12:30 - 02:30
Dum:12:30 - 01:00

Informații de contact

Telefon: 0372 773 999
E-mail:
Adresa: București, Sector 3, str. Șepcari, nr. 16

Facilități

Livrare
Wi-Fi
Terasă

Specialitatea casei

Sărmăluțe fierte în vinul casei, Vinurile lui Dinescu, Înghețată cu aromă de colivă

Descriere:

Lacrimi și Sfinți este situat în Centrul Vechi al Bucureștiului pe strada Șepcari la numărul 16, într-o casă cu istorie și povești romanțate. La începutul secolului trecut în această casă se afla o prăvălie de stofe aparținând familiei Zambaccian. În interiorul acestor pereți au avut loc nenumărate întâlniri ale unor artiști importanți precum Theodor Aman sau Ştefan Luchian.
Întreaga amenajare a locației actuale a fost făcută cu respect și înțelegere pentru personalitatea și memoria acestei clădiri. În anul 2012, casa a fost consolidată și i-a fost refăcută întreaga infrastructură.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul