Bistro Carusel

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 21:00

Informații de contact

Telefon: 0728 828 929
E-mail:
Adresa: București, Centrul Vechi, str. Lipscani nr. 55

Descriere:

Deși ne aflăm în Centrul Vechi al Bucureștiului, vestit pentru agitație și zgomotul produs de mulțimea celor care petrec în cluburile din zonă, în Bistro Carusel veți găsi liniște, muzică discretă, cărți și intimitate.
Aici nu se fumează și încercăm să vă oferim preparate nu doar gustoase, ci și sănătoase. Așa că folosim cât mai multe ingrediente de sezon, naturale, și, pe cât posibil, locale. Paste integrale, pâine cu maia, carne și legume românești. Produsele semipreparate nu își au locul aici.
În meniul de prânz favorizăm mâncarea gătită lent, ca acasă - comfort food. Bucătăria locală este completată cu rețete de inspirație mediteraneană, pentru creativitate, diversitate și, așa cum spuneam, sănătate.
De asemenea, vă oferim deserturi raw-vegan, cafea organică, bere artizanală de la mici producători, ceaiuri autentice și o listă de vinuri de calitate.
Bistro Carusel, aflat la ultimul nivel al Caruselului Cărturești, oferă și cele mai bune locuri pentru a admira cea mai frumoasă librărie din România- și una dintre cele mai reușite amenajări comerciale din lume.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul