Reptiland Bucuresti

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Muzeu
Orar:
Lun - Dum:09:00 - 20:00

Informații de contact

Telefon: +40 742 622 226
E-mail:
Website: Reptiland.ro
Adresa: Blvd. Expozitiei, 1C, Bucharest, Romania

Descriere:

Science museum

Reptiland este locul unde copiii văd cât de frumoasă și diversă este lumea în care trăim și cât de multe locuri de pe Pământ merită vizitate. Am creat Reptiland cu gândul la toți copiii care vor avea șansă să vadă mai întâi lumea și apoi să o cunoască.

Reptiland este creat în spiritul respectului față de natură și a biodiversității și are ca scop promovarea acestor valori în rândul publicului larg.

Este o formă de interacțiune unică a omului cu natura, o metodă nouă și interactivă de învățare, în spiritul protecției și grijii față de mediul înconjurător. Un concept unic de protejare și promovare a biodiversității în rândul comunităților. La Reptiland te vei simți în armonie cu natura.

Reptiland București ar putea fi caracterizat drept un muzeu de științe ale naturii modern, dar este mult mai mult de atât! Ar putea fi caracterizat drept un loc unde poți viziona permanent expoziții de reptile și plante exotice, dar este mai mult de atât! La Reptiland te bucuri de adevărate ecosisteme în miniatură, cu zeci de specii de plante exotice și zeci de specii de reptile ce trăiesc în terarii și vivarii automatizate, de mari dimensiuni, care reproduc habitatul lor natural.

Ai parte de o experiență inedită de relaxare în mijlocul orașului aglomerat și poluat și de o aventură educațională de neegalat pentru întreaga familie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul