Muzeul Naţional al Țăranului Român

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Muzeu

Informații de contact

Telefon: +40 21 317 9661
E-mail:
Adresa: Şoseaua Kiseleff, nr.3, Bucureşti, Romania

Descriere:

Civilisation museum

Mereu actual. Din 1906.
Deschis de marți până duminică, între orele 10 și 18.
Pentru că se află în consolidare, expoziția permanentă este momentan închisă. Puteți vizita expozițiile temporare și Galeria de Artă Țărănească.

Muzeul Național al Țăranului Român, numit nu întâmplător astfel, consideră util să întreţină o discuţie privind imaginea ţăranului şi a universului său. El este în căutarea unui ţăran complex care poate fi cunoscut numai prin priviri succesive, fiecare dintre ele asumându-şi o perspectivă fragmentară. Muzeografia adecvată acestei opţiuni nu poate fi decât o muzeografie a căutării, o muzeografie pâlpâitoare care renaşte cu fiecare gest, opunându-se la tot ce riscă să devină rutină, procedeu, clişeu, reţetă. MŢR încearcă să creeze o muzeografie proaspătă, eliberată de poncife şi mode muzeale, simplă, suplă şi discretă în care primează respectul pentru obiectele ţărăneşti şi pentru nobleţea lumii din care provin.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul