Galeria Romană - Poartă spre artă

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Galerie
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Vin:10:00 - 18:00
Sam:10:00 - 15:00

Informații de contact

Telefon: +40 31 107 9275
E-mail:
Adresa: Blvd. Lascar Catargiu nr. 1, Bucharest, Romania

Descriere:

Performance and event venue · Art gallery

Galerie de artă şi antichiţăti. Expoziţie de artă plastică şi decorativă, romanească şi străină, clasică şi contemporană. Vernisaje, conferințe, evenimente corporate. Locaţie: Piaţa Romană, Bucureşti.
GALERIA ROMANĂ oferă clienților săi serviciul de expertiză și evaluare gratuită pentru obiectele de artă: pictură clasică şi contemporană, sculptură, mobilier, artă decorativă, pe care doresc să le vândă prin intermediul galeriei.
De asemenea, achiziţionează lucrări de artă clasică, mic mobilier şi artă decorativă din colecţii private.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu informații, lucrări de specialitate, cercetare, în vederea achiziției de opere de artă, precum și asistență de specialitate în alcătuirea și organizarea unei colecții.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul