Galeria Calea Victoriei 33

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Galerie
Muzică: Chillout, Clasică, Jazz
Orar:
Mar - Dum:12:00 - 20:00

Informații de contact

Telefon: 0726 117 293
E-mail:
Website: bas.arts.ro/
Adresa: București, Sector 1, Calea Victoriei, nr. 33

Facilități

Parcare

Descriere:

Galeria Calea Victoriei 33 se doreşte a fi o modalitate modernă de promovare a artei şi culturii în general şi în special a artelor plastice.

Asociaţia BAS vă pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei:

– realizarea de expoziţii şi vernisaje,
– promovarea picturii, a portretului, a peisajului citadin, rural, natură statică, artă abstractă,
– organizarea de concursuri, cursuri şi programe de instruire şi educaţie in domeniile culturii şi artei, inclusiv cu participare internaţională;
– editarea unor publicaţii de artă (reviste, buletine informative, broşuri, volume ocazionale, calendare, afişe, pliante, cataloage etc in format electronic şi tipărit)
– organizarea de tabere de creaţie artistică, colocvii, seminarii, conferinţe, mese rotunde, cursuri de vară naţionale şi internaţionale
consultanţă,
– achiziţii de materiale şi instrumente de pictură.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul